Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1325

Gönen’de Kariyer Günü Yapıldı

Üniversitemiz ve Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ortaklığı ile Kariyer Günü düzenlendi.

Programa Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Balıkesir İŞKUR Müdürü Nazım Balcı, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in yaptığı programa  Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, ıslak mendil markası Uni’nin kurucusu ve eczacı Ataman Özbay ve Hamsi Finger Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Gediz ise konuşmacı olarak katıldı.

Programda ilk söz alan isim Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Murat Özcan oldu. Özcan konuşmasında İŞKUR’un çalışmalarından ve istihdama olan katkısından bahsetti. Ardından söz alan isim ise Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir oldu. Girişimciliğin ve İŞKUR’un Türkiye için öneminden bahseden Rektörümüz öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Sabah saat 10:00’da başlayan programda konuşmacılar girişimcilik, kendi iş deneyimleri, başarılı iş yaşamı için neler yapılması gerektiğine dair bilgi ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

Program konuşmacılara teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından, İŞKUR kursiyerlerine belgelerinin verilmesi ile sona erdi.


Fotoğraflar